Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...762&f1=details Та значи тая днес я гледах,има си външни а и вътрешни забележки но поне аз не видях нещо фрапантно,утре ще я качвам на репатрак и на основен преглед в сервиз.
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Успех с каляската, дано ме зарадваш с добри новини към края на седмицата
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
        Успех с каляската, дано ме зарадваш с добри новини към края на седмицата
        Не е каляска,туй е вагон-катафалка.
        Спи спокойно твоята ше я погледна.

Comment

• http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...762&f1=details

Купих я!

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
            Честито!

Сега е много важно да смениш чорбата на автоматика, щото имам некои наблюдения върху тва Айсинче- нали търкалям същото.

Ако имаш въпроси, звънкай.
            Volvo XC90 D5 '06
            Alfa Romeo Spider 2.0 '90
            Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
            ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
            ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

• Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
              Честито!

Сега е много важно да смениш чорбата на автоматика, щото имам некои наблюдения върху тва Айсинче- нали търкалям същото.

Ако имаш въпроси, звънкай.
              Благодаря!
              Ще я сменим и тази чорба,и други чорби и не само.
              Ако има нещо ще питам.

Comment

• Хвърли малко светлина, че аз така само на снимки не бих отишъл даже да я оглеждам....

ЧЕСТИТО!!!
                sigpic

Comment

• Честито и от мен,със здраве да си я караш....................

П.С.За колко я взе,ако не е тайна
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Честито, ем със сума си екстри, ем 2,4, ем аутомат. Безаварийно колега.
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

• ре

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                      Тази ми се струва че някой я гледа, но не се сещам кой. Иначе се продава от доста време.
                      За тази 2.4 4х4 от Благоевград

за тази званях аз на човека, но до гледане не се стигна ( взех друга кола), каза че била като кола от Ф1 и т.н. - но била блъскана и мн трудно наврял ксеноновата крушка в китайския фар. ( оригиналния бил мн. скъп) иначе твърди че била на оригинални километри защото била от Италия а там всички коли били хубави не като българските... а тя по снимките е на кочина вътре.
                      Не се смейте - пресъздавам разговора с продавача.

Comment

• Честито колега, да си я караш безаварийна много хиляди километри ! Страшно ми е любопитно как се държи 2.4 двигателя с автоматична скоростна кутия...

БТВ, ето малко интересна информация за всички мераклии на и пресни собственици на Алфа Ромео 159 2.4 дизел. Днес си приведох записките и фактурите за колата в ред (нали съм прибран човек и всичко си пазя ) и сухата статистика показа, че удоволствието да съм собственик на това прекрасно бижу за 2 години и 4 месеца без самата цена на автомобила се оценява на 16 936 български лева. В тази сума е включено всичко от ден едно, когато колата влезе в България до ден днешен - такси регистрация, номера, данъци, пълно автокаско и ГО за всички години, сервизна поддръжка (регулярна и чрезвичайна), гуми за съответните сезони - изобщо всичко с което ще се сблъска всеки колега придобил нововноска. Може да е и по-голяма, защото най-вероятно съм изпуснал някоя и друга дреболия през годините (я преглед в сервиз, я пера за чистачки - някакви такива незначителни суми). В посочената сума не се включва само горивото, автомивките и глобите от КАТ С други думи, удоволствието да сте собственик на прекрасно поддържан и изряден такъв автомобил може да ви излиза около 600 лева на месец.

Дано да съм бил полезен на някого.
                        Alfa 159 2.4 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от daskaloff Покажи съобщение
                          За тази 2.4 4х4 от Благоевград

за тази званях аз на човека, но до гледане не се стигна ( взех друга кола), каза че била като кола от Ф1 и т.н. - но била блъскана и мн трудно наврял ксеноновата крушка в китайския фар. ( оригиналния бил мн. скъп) иначе твърди че била на оригинални километри защото била от Италия а там всички коли били хубави не като българските... а тя по снимките е на кочина вътре.
                          Не се смейте - пресъздавам разговора с продавача.
                          Говорих и аз със собственика, чакам колегата Кайо да каже струва ли си да ходя да я гледам, до няколко дена той ще я погледне. Тя ми е единствен избор от Бг, или заминавам за ГДР.
                          Last edited by rusiq86; d.m.y г., 17:45.
                          sigpic
                          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от Tsetso Milanov
                            С други думи, удоволствието да сте собственик на прекрасно поддържан и изряден такъв автомобил може да ви излиза около 600 лева на месец.
                            Оперативен лизинг
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                              Хвърли малко светлина, че аз така само на снимки не бих отишъл даже да я оглеждам....

ЧЕСТИТО!!!
                              Ми жената я хареса на снимки....отидох и я видях на живо,кола кат кола,има забележки,днес сутринта я откарах в сервиз на основен преглед,казаха ми бива и се навих.

---------- Post added at 18:01 ---------- Previous post was at 18:01 ----------

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                              Говорих и аз със собственика, чакам колегата Кайо да каже струва ли си да ходя да я гледам, до няколко дена той ще я погледне. Тя ми е единствен избор от Бг, или заминавам за ГДР.
                              Утре иде ред на твойта.

---------- Post added at 18:04 ---------- Previous post was at 18:01 ----------

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                              Честито и от мен,със здраве да си я караш....................

П.С.За колко я взе,ако не е тайна
                              12 200 пари....

---------- Post added at 18:06 ---------- Previous post was at 18:04 ----------

Първоначално публикувано от Tsetso Milanov Покажи съобщение
                              Честито колега, да си я караш безаварийна много хиляди километри ! Страшно ми е любопитно как се държи 2.4 двигателя с автоматична скоростна кутия...

БТВ, ето малко интересна информация за всички мераклии на и пресни собственици на Алфа Ромео 159 2.4 дизел. Днес си приведох записките и фактурите за колата в ред (нали съм прибран човек и всичко си пазя ) и сухата статистика показа, че удоволствието да съм собственик на това прекрасно бижу за 2 години и 4 месеца без самата цена на автомобила се оценява на 16 936 български лева. В тази сума е включено всичко от ден едно, когато колата влезе в България до ден днешен - такси регистрация, номера, данъци, пълно автокаско и ГО за всички години, сервизна поддръжка (регулярна и чрезвичайна), гуми за съответните сезони - изобщо всичко с което ще се сблъска всеки колега придобил нововноска. Може да е и по-голяма, защото най-вероятно съм изпуснал някоя и друга дреболия през годините (я преглед в сервиз, я пера за чистачки - някакви такива незначителни суми). В посочената сума не се включва само горивото, автомивките и глобите от КАТ С други думи, удоволствието да сте собственик на прекрасно поддържан и изряден такъв автомобил може да ви излиза около 600 лева на месец.

Дано да съм бил полезен на някого.
                              Ми тя тънкач бре,горе-доле толоз ми излиза на мен 156-цата.

Благодаря на всички Ви за пожеланията!!!!
                              Извинявам се на останалите,че изневерих на свинският парк и,че от бензин минавам на отоплителни горива.

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                                Честит мързелив вагон (автомат), със здраве и безаварийно
                                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                                X